يقوم فريق الادارة بعمل تعديلات فلا تقلقوا من التغير فهو فى صالحنا :::: نحن لا نقول اننا الافضل ولكن نتمنى ذلك :::: تم وضع الاوسمة يلا بقى نبارك للأعضاء على النجاح

    كيفيه عمل صينيه السان عصفور

    شاطر

    فراشة الازهار
    فراشة فى الصحبة
    فراشة فى الصحبة

    عدد المشاركات : 53
    نقاط : 102
    تاريخ التسجيل : 22/06/2009

    كيفيه عمل صينيه السان عصفور

    مُساهمة من طرف فراشة الازهار في الأحد يوليو 26, 2009 12:33 am


    ان شاء الله اكتب لكم طريقه جديده للسان العصفور ياااااااااااااااارب تنال اعجابكم
    اولا يحمر اللسان العصفور فى الزيت
    ثانيا نشوح بصله كبيره وفلفل رومى اخضروجزروطماطم وثوم
    ثالثا نقطع فراخ او لحم قطع صغيره بعد السلق
    الطريقه
    نضع فوق الخلطه (البصله والفلفل و الجزرنضع الشوربه اللحم او الفراخ وتترك 10دقائق حتى تنضج مقدار الشوربه يعادى كوب واحد فقط وبعد ماتتشرب نضع الصلصه الطماطم وملح وفلفل اسمر وبهارات وكارى ومرقه دجاج
    ثم نضع عليه الفراخ او اللحم من غير الشوربه
    ثم نضعهم على اللسان العصفورفى صينيه وتضع عليها باقى الشوربه حتى تنضج ثم توضع فى الفرن




      الوقت/التاريخ الآن هو الثلاثاء سبتمبر 26, 2017 10:07 am